Keuze in dagdelen


U bepaalt zelf op welke dagen en tijden u gebruik wilt maken van de opvang.

Voor kinderdagopvang zijn er veel mogelijkheden: u bepaalt zelf het tijdsblok.

Deze tijdsblokken kunnen worden ingezet over de gehele week. U heeft de mogelijkheid om een maand van te voren aanpassing / wijzigingen van uw contract te verzoeken via de kindplanning.

  • van 7.00 / 8.00 uur tot 12.00 / 16.00 / 17.00 / 18.00 en 18.30 uur.
  • van 12.00 uur tot 17.00 / 18.00 of 18.30 uur.

Voor degene die niet wekelijks een aantal vaste dagen of uren  nodig heeft adviseren wij op www.plekindebuurt.nl te kijken voor de beschikbare plaatsen op korte termijn.

Weken en dagdelen combineren
U kunt een combinatie maken van het aantal weken en de dagen of dagdelen waarop u opvang wilt. U kunt ook verschillende dagdelen combineren. Bijvoorbeeld: woensdag alleen ochtendopvang, maandag en dinsdag opvang voor de hele dag. Dit kan alleen als de bezetting op de vestiging het toelaat. En deze optie is alleen mogelijk bij een vast aantal weken voor alle dagen en dagdelen.

Buitenschoolse opvang bieden wij aan inclusief en exclusief vakantie opvang. Buitenschoolse opvang kan worden afgenomen vanaf het tijdstip dat de school uitgaat tot 17.30 of 18.30 uur. Met een schoolwekenpakket heeft u alleen opvang tijdens schoolweken en niet tijdens schoolvrije dagen en vakanties. Aanvullend op een schoolpakket is er een vakantiepakket dat naar behoefte kan worden afgesloten.

Een vakantiepakket kan voor 4, 6, 9 of 11 weken worden afgenomen. Dit is inclusief studiedagen.

Vervoer van school naar de buitenschoolse opvang is geheel gratis.

Komt u er niet uit? Vraag dan persoonlijk advies voor uw contract bij onze Planning.  Wij helpen u graag verder!