Over Kiekeboe


Kiekeboe Kinderopvang heeft voor de kinderopvang als rechtsvorm een Besloten Vennootschap, de tussenschoolse opvang is ondergebracht in een Stichting.

Wij bieden kinderopvang in de volgende gemeentes Zeewolde, Veenendaal, Utrecht, Houten en Zeist. Kiekeboe Kinderopvang is ruim 20 jaar geleden begonnen met ouderraadsleden van de basisschool “de Wegwijzer” in Zeist. Deze ouders regelden opvang buiten de schooltijden om aan de behoefte van sommige ouders die opvang nodig hadden te voldoen. Het is nog steeds onze manier van werken; inspraak in diensten die wij leveren en nieuwe ontwikkelingen gaan nog steeds in samenspraak met ouderadvies commissies, schooldirecties  en de bedrijven waar wij opvang bieden. Kiekeboe Kinderopvang is sindsdien uitgegroeid tot een professionele organisatie, die het stadium van de kinderschoenen al lang is ontgroeid.

De organisatie heeft een snelle groei doorgemaakt en heeft zich ontwikkeld tot wat het nu is. Doordat de organisatie de capaciteiten heeft om in eigen beheer veel ontwikkelingen te realiseren is het mogelijk om flexibel en vooruitstrevend op toekomstige ontwikkelingen in te spelen. Door de behoefte van de klant te blijven peilen en door op ontwikkelingen in te spelen vanuit de overheid, scholen, bedrijven en particulieren.
Het klantenbestand van de organisatie bestaat uit particuliere kindplaatsen, scholen, defensie, ziekenhuizen en ondersteuning naar bedrijven en verenigingen.