BSO KunstKasteel

Een BSO-locatie van Kiekeboe Kinderopvang, ’t KunstKasteel gelegen in Houten aan de rand van de wijk “De Muur” in Houten Zuid-West, naast “SBO de Wissel”.

Samen spelen, ontdekken, grenzen leren kennen, je gewaardeerd voelen, vriendschappen sluiten: dat is het leven van kinderen in de basisschoolleeftijd. Zeker oudere kinderen willen vanuit zichzelf de wereld verkennen en leren van nieuwe ervaringen. Daar sluit de buitenschoolse opvang van Kiekeboe Kinderopvang zoveel mogelijk bij aan.

De buitenschoolse opvang van Kiekeboe Kinderopvang is er voor kinderen van vier tot dertien jaar, na school, op vrije dagen en in vakanties. Het is een plek waar voor ieder kind wat te beleven is. De pedagogisch medewerkers plannen iedere dag verschillende activiteiten: sport en spel, knutselen, toneel, muziek en nog veel meer. We stimuleren hen op alle ontwikkelingsgebieden, motorisch, emotioneel, creatief en intellectueel.
Maar kinderen kunnen ook lekker relaxen of in een boek kruipen. Want voorop staat dat buitenschoolse opvang voor kinderen vrije tijd moet zijn.

Die diversiteit zie je ook terug in de inrichting van de buitenschoolse opvang. Verschillende activiteiten hebben daar een eigen plekje van de knutseltafel en poppenhoek voor de kleintjes tot een hanghoek voor de groten om lekker te kletsen. Buitenschoolse opvang is tenslotte vrije tijd. Dat wil zeggen dat er veel kan, maar niets hoeft. Wij stimuleren kinderen om nieuwe dingen te ontdekken, maar laten ze vrij in hun keuze.
Bij Buitenschoolse opvang gaan we iedere dag naar buiten, weer of geen weer. Gewoon lekker spelen in de tuin. Buitenschoolse opvang is een feestje voor de pedagogische medewerkers en de kinderen die in no-time voorbij is!

Deze locatie biedt ruimte aan 20 kinderen van de volgende scholen:

  • De Plantage
  • De Stek
  • De Zonnewijzer
  • Aventurijn
  • De Wissel
  • Montessori, Locatie Limes

 

Bent u naar aanleiding van bovenstaande omschrijving geïnteresseerd geworden of wilt u de locatie eens rustig van binnen komen bekijken en eventueel onze pedagogisch medewerkers ontmoeten dan nodigen wij u van harte uit! Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met de locatievertegenwoordiger Mariska Braun 030-7371111 of neem contact op met kantoor 030-6990285

Graag tot ziens!

Fotoalbum