KidzKasteel

Als de school uit is worden de kinderen in de hal opgevangen om naar het BSO lokaal toe te gaan. De BSO is bestemd voor de kinderen van groep 1 en 2 van de Ichthus Lindenhof. De BSO heeft een eigen lokaal binnen de school en biedt plaats voor 20 kinderen. De ruimte wordt gebruikt voor knutselen, tekenen en bouwen, maar het is ook mogelijk dat de kinderen zich hier terug trekken met o.a. een boekje of strijkkralen. Het lokaal is gezellig, huiselijk, maar ook overzichtelijk ingedeeld.
Via de hal van de school komen wij op het schoolplein. Het speelplein is alleen voor de BSO kinderen en de materialen en speeltoestellen zijn dus ook op de leeftijden van de kinderen afgestemd. Wij vinden, als leiding van de BSO, buitenspelen en gezamenlijk activiteiten doen erg belangrijk. Wij zitten gezamenlijk aan tafel tijdens het eten en drinken. Daarna lekker naar buiten voor een ren, tik of balspelletje. Ook de knutselactiviteiten worden niet vergeten.

Samen spelen, ontdekken, grenzen leren kennen, je gewaardeerd voelen, vriendschappen sluiten: dat is het leven van kinderen in de basisschoolleeftijd. Zeker oudere kinderen willen vanuit zichzelf de wereld verkennen en leren van nieuwe ervaringen. Daar sluit de buitenschoolse opvang van Kiekeboe Kinderopvang zoveel mogelijk bij aan.

Maar kinderen kunnen ook lekker relaxen of in een boek kruipen. Want voorop staat dat buitenschoolse opvang voor kinderen vrije tijd moet zijn. Dat wil zeggen dat bijna alles mag en niets moet.

Bent u naar aanleiding van bovenstaande omschrijving geïnteresseerd geworden of wilt u de locatie eens rustig van binnen komen bekijken en eventueel onze pedagogisch medewerkers ontmoeten dan nodigen wij u van harte uit! Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met Inge Postma, leidinggevende van BSO KidzKasteel, op telefoonnummer 06 25539737